Fira jul utomlands

Så var det då december. Tiden flyger iväg här, och jag har ingen koll på dagarna. I år är det första gången jag kommer fira jul utomlands. För er som inte har koll så kommer jag ju vara på resande fot fram till maj (eller längre, jag skjuter upp min hemkomst hela tiden haha). Så jag kommer fira både jul, nyår, påsk och alla andra högtider utomlands. 

Lite jobbigt känns det ju, jag Ääälskar julen, min familj är samlad och vi äter massa god mat och det är härlig stämning. Kommer verkligen få hemlängtan känner jag. Än så länge har jag inte det, men vi får se hur det blir sen närmare. 

Å andra sidan kommer jag hem i januari för en kortkort vändning på grund av att jag sparar typ 800 euro på flygbiljetter osv. Jag förkortar tiden helatiden hahha, just nu är det kanske ett veckoslut, 3 dagar, jag tänkt vara hemma, (får se när billigaste flygen är och följa dem). Så jag kommer få någon dag med snö och hemmamys. Undrar om det kommer kännas konstigt?

Just nu har jag ingen julkänsla, vilket inte är så konstigt kanske eftersom här är sol och över 30 grader varje dag.. Men vi får se hur det blir. Det finns inte så mycket julpynt här heller så man blir inte påmind konstant. Som i Oz där alla köpcenter spelade jingle bells typ. 

  
Haha, för ett år sen gjorde vi en sandgubbe i den kritvita snön. Detta var whitehaven beach i Australien. Jag minns hur vi låg där på stranden och talade om hur livet var perfekt just då i den stunden. Härliga minnen<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s