bye bye Bali

(Alltså, varför har jag varit så extremt dålig på att blogga..?!) Nå, jag lovar göra fina bildinlägg från Bali, som förövrigt har varit amaaaazing!! 

Just nu sitter jag och väntar på flyget till Ho Chi Minh City som ligger i Vietnam. Imorse sa jag hejdå till Tessa, och Frida flög ju hem redan för två dagar sedan. Ledsamt med goodbyes. 

 Var ska man börja? 

Hela resan tillsammans med Frida och Tessa har varit otrolig! Jag kunde aldrig ana att det skulle bli så bra. Jag har haft så sjukt kul, och sett så fina vyer och landskap att det inte finns ord att sätta på känslan. Detta är från min instagram idag: 

  
”Idag lämnar jag Bali och fortsätter min resa ensam i Vietnam. Har haft nästan 3 otroligt bra veckor tillsammans med Frida och Tessa, och vi har hunnit med så mycket! 

Totalt har vi kört över 300 kilometer med skoter, igenom hela Bali, på vägar som inte ens balineserna skulle åka på… Har fått se så ofattbart fina vyer upp från bergen, kört genom små byar och på smala stigar direkt bredvid enorma risfält. Vi har också gått på en lokal marknad i Bangkok, varit med om loy krathong-festivalen, sett delfiner, plockat mango direkt från träden, levt paradislivet på stranden, ätit frukt varenda dag och skrattat så mycket att det skulle räcka för flera år framåt. Kunde aldrig ana att resan skulle bli så sjukt lyckad! :’) Ledsen över att lämna, men jag är redo för nästa äventyr!”

Det är bara en bråkdel av det vi gjort, ni skulle bara veta. Jag lovar försöka ladda upp lite inlägg!:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s