Vietnam (del 2) – Mui Ne

  
Mui Ne:

Är den röda punkten längst ner vid vattnet. Här stannade jag 3 nätter, och Mui Ne är ett väldigt lugnt och avslappnat ställe, superlitet och inte mycket att göra. Stranden har kraftiga vågor så den som tycker om vindsurfing passar bra här.  

  
Detta var vågorna min första kväll där. De var ENORMA!! Dels på grund av tyfonen i Filippinerna sades det. Träffade en galen peruansk resenär som sa att han var ute och simmade den kvällen, för att det var kul. Eh, va? 

Andra kvällen skulle vi delta i en musikfestival. Alltså set-upen var ju bra, de hade tält och djs och lampshow. Men inga människor. Haha! Jag hade skitkul ändå, vi var en liten grupp som dansade hela kvällen. 

  
Som jag redan sa, så finns det inte så mycket att göra i Mui Ne förutom att chilla på stranden, eller ligga vid poolen. Men det finns en sak som staden är känd för, och de är de röda och vita sanddynerna. Så det blev en dagstur dit.

   
 
Första stoppet var detta (fairy streams?? Minns ej namnet) . I någon timme gick vi längs vattnet och kollade på de vackra sand- och bergsformationerna. 

  
Vi stannade vid lokalbefolkningens fiskeställe, där de åker ut i såna här söta, runda båtar. 

   
 
Sen åkte vi vidare till de enorma vita sanddynerna. Sjukt coolt att naturen bara samlar all sand på ett ställe haha. Prickarna är ju människor så ni förstår hur stort det är. Här körde vi runt med fyrhjulingar, hur roligt som helst!!

  
Sista stoppet var de röda sanddynerna i solnedgången. Just den här tiden samlades alla som bor här, unga och gamla, hör på musik och äter gott. Mysigt. 

Utöver detta lyckades jag även ta mig till gymmet och träna. Tre gånger! Ganska duktigt om jag får säga det, haha. Det är inte lätt att ta tid till träning när man är ute och reser. Men jag saknar verkligen styrketräning, jag behöver det. Så hittade ett gym rätt nära hostelet så det blev några besök där:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s