2015 LISTA

Beskriv året 2015 med tre ord:

Händelserikt, lärorikt och fantastiskt. 

Höjdpunkterna för året? 

Jag tog studenten, vilket kändes som en början på ett nytt kapitel, firade en superbra födelsedag på midsommarafton, och sen förstås mina resor. Nästan 4 hela månader med resande och upplevande. Galet! En månad hysteriskt rolig interrail tillsammans med min bästa vän, en obeskrivlig volontärresa i älskade Indien, 2 veckor på Thailands paradisöar, nästan 3 veckor tillsammans med Frida och Tessa, i Bangkok och i Bali, 2 veckor i favoriten Vietnam, och redan en vecka i Kambodja. Jag. Är. Så. Lyckligt. Lottad. 

  
 
Hände något mindre roligt? 

I januari tog det slut mellan mig och min pojkvän sen två år tillbaka, ett väldigt, väldigt jobbigt break-up. Klarade mig ur det mycket tack vare mina dubbla jobb plus studentskrivningarna som höll mig distraherad. 

Har du förändrats?

2015 är definitivt det år som förändrat mig mest, och endast till det bättre. Jag har lärt mig att säga ifrån, vara mer öppen, tala mer, skratta, stressa mindre, och jag har blivit extremt självständig och bra på att vara i mitt eget sällskap. Jag är bättre på att njuta av dagarna, ta sakerna som de kommer och jag är mer bekväm i mig själv. 

  
Finns det saker du ångrar? 

Jag känner att det är omöjligt för mig att ångra saker, eftersom alla saker händer av en anledning och leder mig till där jag är idag. Men klart man kan ångra småsaker, som att sitta på telefonen för mycket, inte ta vara på stunder tillräckligt, inte träffa mina vänner oftare och alla gånger jag stressat. 

Vad är du mest stolt över? 

Så många saker! Stolt över att jag klarade mig igenom mitt breakup, stolt över att jag höll igång min träning med 3-4 gymbesök varje vecka, stolt över att jag hade fulla dagar hela tiden och ändå orkade fint, och stolt över alla resor jag gjort. 

Viktigaste personerna för 2015? 

Mina bästa vänner, min familj, Matte, Sofie (som var den andra volontären i Indien) och många, många fina personer jag träffat under min resa!

  
Vad har du lärt dig? 

Att det finns helt för många som lever under förfärliga förhållanden, och att vi inte kan se förbi det. Vi måste hjälpa varandra. Tycker det här citatet är rätt bra: 

”It’s a world, not an empire” 

Hur tänker du göra 2016 till ett bättre år? 

Går det? Jo, det är jag ändå säker på. Jag tänker resa och uppleva mermermer, och säga JA till alla möjligheter som bara kommer min väg. Jag tänker hålla mer kontakt med vänner, tala mer med alla jag möter och försöka vara glad varenda dag. 

  
Bucketlist för 2016? 

Lära mig spanska, jobba utomlands och göra en vandring någonstans. Skaffa mer sånguppträdanden och lära mig spela gitarr. Vara lycklig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s