Vietnam (del 3) – Dalat

Det tredje stoppet i Vietnam var Dalat, som ligger mitt i landet, uppe vid bergen. Därför är klimatet mycket kyligare, men vägen dit och bort är desto vackrare! Såå fina vyer där, jag önskar jag hade haft mer tid=köpt motorcykel och kört igenom hela landet… Sparar det till nån annan gång! 

   
 
Blev rekommenderar att sova på ett familjehostel som heter Cozy Nook, som faktiskt blev ett av de bästa hostel jag varit på! Världens vänligaste familj och varje kväll lagade de en stor middag för alla gäster, med vietnamesiska specialiteter. Måste säga att jag verkligen saknat hemlagad mat, så det var nog det godaste jag ätit sen jag lämnat Indien. Mums! 

  
  
I själva staden finns det inte så värst mycket att göra, gå runt och se sig omkring. På kvällarna samlades backpackers på en bar som heter 100 roofs, och hade tusentals små gångar och tunnlar med trappor och dekorationer. I tunnlarna var man tvungen att ha ficklampa för att se överhuvudtaget. Vissa lekte hide and seek i gångarna haha. Vi gjorde en egen variant av det, kul var det!

   

Gick lite runt på stan sista dagen tillsammans med två australiensare, och vi åt typiskt vietnamesiskt morgonmål kallad Bahn Can. Äggboll doppad i soppa. (Hahha what:D) 

  
  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s