RIO DE JANEIRO

Sitter just nu i bussen påväg från Rio de Janeiro. Har haft 4 väldigt kaotiska, annorlunda men häftiga dagar bakom mig! Som sagt, det var Rio karneval på gång,  som är den kändaste och största karnevalen i världen! Och komplett gaaalet! Men jag klarade mig med livet och hälsan i behåll haha, och är nu vidare mot lugnet i Florianopolis som är en ö i södra Brasilien. Btw tycker det är roligt att jag kollade på bussar och bara: oj, endast 20h! Vad skönt! Som backpacker blir man van med långa buss/flyg/tåg-turer. Jag kan ärligt säga att jag också tycker om dem. När man är aktiv dygnet runt är det rätt skönt att vara tvungen att sitta stilla och göra typ ingenting. Skriva blogginlägg, kolla på bilder eller höra på musik. 

Det tog några dagar innan jag kom mer in i allting, det var ju en total kulturchock att lämna Asien och storma in i denna andra värld där ingen talar engelska, kriminalitet är ett faktum och befolkningens temperament är totalt annorlunda. Men jag har börjat uppskatta det väldigt mycket, och har haft en väldig tur med att bara umgås med människor som mer eller mindre kunnat portugisiska. Men även de stunder jag varit själv har jag klarat mig fint! Stoolt! 

För att inte göra ett allt för långt inlägg, tänker jag berätta om karnevalen skilt. Några bilder från Rio kan ni få, staden som är full av liv! 

   
   
    

Blev en favela tour i rio de janeiros slum. 

   
 
Från min instagram (hannalonnroos)

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s