Min nya familj för en vecka

Då jag var i Rio de Janeiro hade jag ett par dagar att fundera var min nästa destination skulle vara. Jag reser som sagt alltid utan planer, och den här gången seriöst totalt utan planer. Vad finns ens i Brasilien? Landet är ju lika stort som hela USA, såå ganska mycket är svaret. Ska jag norrut eller söderut? Till en stad, till en ö, en by eller en regnskog? Hur länge? När var hur?

I mitt hostelrum träffade jag 5 amerikanska tjejer som jag umgicks med rätt mycket under mina dagar i rio. De studerade i Florianopolis, som är en ö i södra Brasilien. De sa att jag gärna fick bo hos dem i deras lägenhet om jag kommer dit. Så jag fick en lösning på mitt problem. Bokade en buss via Sao Paulo ner till Floripa(öns andra namn) och tog en taxi till deras hus. Och jag har bott hos dem i nästan en vecka. Det börjar kännas som ett hem, deras hus är stort, med 6 sovrum, ett stort  vardagsrum, kök, balkong och bakgård med pool. Har levt så bra i huset, och älskar att få laga eget nyttigt morgonmål, och de flesta kvällar har vi lagat middag tillsammans. 

På dagarna har jag fått göra utflykter till stränder, vattenfall, sjöar, vandringsleder, shoppingcentrum, deltagit i dansklasser och en fieldtrip, och vi har haft partykvällar, myskvällar med film och popcorn och annars bara umgåtts. 

Kommer skriva mer detaljerat senare om allt jag gjort här, kan ju inte ”tråtta” allt in i samma inlägg. 

 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s