SUCRE BOLIVIA

Hola amigos!! 

Har inte riktigt uppdaterat er på vad jag gjort på sistone, har dels inte haft internet och dels haft inspiration att catcha up på Asien-länderna. Men jag har alltså bott i Bolivia två veckor i en stad som heter Sucre. 

Sucre är, fråga fast vem som helst, en av de vackraste städerna i Sydamerika, och I agree! Alla hus är vita med röda tak, och staden är full av vackra kyrkor och byggnader. Redan  då jag satt i bussen från flygplatsen gillade jag stämningen, och efter bara 5 minuter på de vackra gatorna visste jag att jag kommer trivas. 

  

Och jag älskar den här staden, en av mina favoritstäder under min hela resa. Det är bara så otroligt vackert här, mysiga restauranger och cafén överallt, fina parker, trevliga människor och många fellowtravellers att umgås med. Hela staden är omringad av höga berg, så oavsett vilken gata du går på ser du nästan alltid bergen längst bort – såå vackert!! 
   
   

Dessa två bilder ovan var utsikten från mitt gym. Inte illa, må jag säga. Förövrigt LYCKA att ha möjlighet att kunna gymma nästan varje dag<3

Orsaken till varför jag bott här så länge är för att jag tagit lektioner i spanska! Har inte kunnat spanska överhuvudtaget tidigare, och det underlättar såå mycket när man reser i Sydamerika att kunna språket. Är så väldans nöjd med min lärare och allt jag lärt mig! Verkligen ett bra beslut att bo här och studera. 

  Jag och min lärare. Hade sån tur, han var jättebra och vi skämtade och hade skoj helatiden. Redan från första lektionen talade vi nästan bara spanska, vilket var krävande men såå bra för att lära sig. 
   Edit  
Första veckan bodde jag hos en spansktalande familj. Väldigt trevlig familj och de hade så söta hundar<3 Böt till ett hostel mest pga av att träffa fler människor, men det var skönt att ha en vecka av eget rum och kök. Och dessutom spanskaträning då man skulle försöka förstå vad de talade om. 


  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s