Peru

Min resa i Peru fick ett oväntat bra slut. Efter Machu Picchu fick jag ju feber, och var väldigt förkyld. Så stannade på hotellrummet i Arequipa några dagar. Hade som tur med mig mina två holländska storebröder, som tog hand om mig, haha! De hade en dator med sig så jag såg på massvis med filmer, de gjorde fruktsallad och köpte snacks åt mig. Värsta lyxen juu<33 Deras favoritmening blev typ ”yes, princess” hahhaha!!

 
Ma big brothas:) Nick och Robin jag gjorde hiken till MP med. 
Sen skulle de bestiga en vulkan, jag not-so-much, så jag åkte vidare till huvudstaden Lima. Många klagar på staden, men jag gillade verkligen området vi bodde på. Var besatt av havet, fick äntligen se hav igen! Så där spenderade jag några X antal timmar med att sitta, titta, tänka, skriva och lyssna på musik. På kvällarna umgicks jag med några från hostelet, och min sista kväll var det bio! Såg Batman vs. Superman. Soom jag har väntat på den filmen, men jag blev faktiskt lite besviken. 

  1. Okej, Ben Affleck fick mig hata Batman, whaat.. (Meen allt bra ändå, Christian Bale gör upp för det i den ”för mig riktiga” Batmantrilogin, som är mina favoritfilmer.<33
  2. Handligen fick mig väldigt förvirrad. Kan ioförsig vara att jag var så trött att jag inte riktigt hängde med. Måste nog kolla filmen pånytt nån dag. 
  3. En hel del mer konstiga händelser i filmen, som bara made no sense… 

Okej, men det var i allafall jättemysigt att gå på bio! Inte ofta man gör det på resa. Fast senast var faktiskt inte länge sedan ändå, i Bolivia på Noortjes födelsedag, då vi såg en film med Bradley Cooper. 

Fick en favoritlunchrestaurang. Supermarketen nära hostelet hade varje dag olika salladsbuffét som man fick plocka och ha sig, såå gott! Efteråt till havet för att äta<3 

  
Sista stoppet i Peru var för mig Mancora. Anlände med bussen, gick in på hostelet, såg poolen, baren och de vita huset och bokade genast en natt till. Var som ett resort, så lyxigt ställe! Fick ha bikini på första gången på 6 veckor(jo alltså Sydamerika är inte varmt fast man skulle tro det). 

Men fick massvis med färg, har njutit oändligt, sol, hav, pool och trevligatrevliga människor. Partyhostel där alla umgicks om kvällarna, hängmattor att chilla i om dagarna, volleyboll i poolen, 10 meter till stranden. Alltså paradiset! 

  
3 dagar fick det bli där, sen bar det av mot Colombia. Ni har ingen aning om hur excited jag är att resa i landet! Varendaste en jag har talat med säger Colombia är deras absolut favoritland. Alltså ALLA som varit där. Och det är jättetryggt fast många(inklusive jag) ofta har bilden av att det är ett farligt land. Så är inte fallet, så nu kan ni va lugna:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s