BACK IN FINLAND

Har varit hemma nu sen lördagen.. Alltså det känns konstigt, men har redan blivit väldigt bekväm av mig, ser i timmar på videon på youtube, filmer och serier. När jag blir hungrig går jag till ett fullt kylskåp (en bra sak med att bo hemma i alla fall hehe). Jag har börjat träna igen, ska äta nyttigt 90% av tiden, måste bli av med mitt sockerberoende… Och jag har träffat vänner, gått igenom foton, övat till några uppträdanden osv. 

På lördag hade jag den bästa välkommen hem – dagen man kan ha. Det var ju vappen! Så från flygplatsen hämtade mamma och pappa mig, Frida mötte oss och vi tog en kaffe innan det var dags att springa till bussen. Jag skulle ju till Åbo! Hurraa för att träffa mina flickor!! Tex Ida, Fine och Jelina var det ju över 8 månader som jag såg senast. 

  
Hade en av mina favoritvappar i Åbo, vi grillade hemma hos Fine, och med oss var också Lukas, Cappe o Jere. Vi spelade lite spel, satt och umgicks och lite före midnatt prövade vi att slippa in till baren. (Lättare sagt än gjort). Kön var horribel! Sååå många människor som ville tränga sig in och dansa tydligen. Mitt humör var svårt att få ner dock, var så glad över att se mina bästa vänner<3 Tyvärr delades vi upp lite, tappade väl bort varann i alla onödiga köer haha, men jag somnade gott i Jelinas mjuka säng nån gång på nattetiden. 

  
Första maj firade vi på vårdberget(Vårkki) tillsammans med 3/4 av svenskfinland haha. Alla hade på sig sina vita studentmössor som ju är tradition, och jag hade köpt lite smått och gott av mina finländska favoriter, jaffa kex och turkisk peppar! 

   
 
Efter picnicken lagade vi tjejmiddag innan jag och Amanda körde hem till Borgå igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s