TRAVELBLOG

En fråga jag fick här på bloggen:

”Snälla gör ett inlägg om hur din budjet för resan såg ut, hur mycket du använde per dag/vecka och hur mycket du hade från början samt tips för blivande backpackers + saker du lärde dig! Vill själv också resa om tre år !”

Har rätt länge nu haft en tanke på att starta en reseblogg, alltså en blogg där jag typ endast skriver om resor, länder, tips och åsikter. Så eftersom jag troligtvis kommer ha så himla tråkigt här hemma hela sommaren, (har några småresor jag gärna vill göra, men det kommer säkert bli en stor del jobb), och jag verkligen inte vill slappa på min lediga tid som jag brukar göra, är det bra att hålla mig sysselsatt. Jag fungerar bäst när jag har mycket att göra och håller mig kreativ, det är så jag vill vara också (utan stress nayurligtvis). Så en blogg med fina bilder och inspirerande text är ju en sak jag kan göra! 

Nu har jag inte riktigt bestämt mig för om bloggen kommer vara på engelska eller svenska, högst antagligen svenska nog. Även om jag älskar att skriva på engelska kan min stavning lätt få slarvfel har jag märkt. Fast det vore ju orsak att träna den. 

Anywayyyz, kommer nog fortsätta den här bloggen också, här skriver jag ju mer personliga texter, vilket är så skönt, att få skriva av sig. Resebloggen vill jag hålla lite mer anständig, som en inspirationskälla med fina bilder och för att få människor att follow their dreams awwwsss. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s