And life goes on

Ja, nu har jag ju snart varit hemma två veckor, och det känns nästan som två månader…

Så, vad har jag gjort för vettiga saker nu då? Meh, har väl sett en och annan youtubevideo, kan jag erkänna.. Min favorit är Therese Lindgren btw, alltså såå skönt att bara sätta på en av hennes vloggar och stå och laga morgonmål tillika. Så känner man inte sig lika ensam, hehe. 

Egentligen har jag väl nog gjort saker lite helatiden, har tränat varje dag nu, gymmat och börjat jogga med vovven igen, plus yoga. Och jag kom just på att jag faktiskt träffat vänner nästan varje dag sen jag kom hem, gått på glassträffar vid ån, i stan och har haft vänner över. Igår var Amanda här med lilla Mia(alltså hennes systers barn) och idag satt jag och Jelina ner några timmar och talade. Imorgon ska jag träffas med några bändisar och lördag göra nåt med de flickor som är i Borgå (: 

På söndag flyger jag till köpenhamn, ska ha två dagars inträdesprov till Malmö musikhögskola. Det var ju meningen att jag skulle öva musikteori och mina sånger hela den här veckan men alltså.. Nä?! Kanske jag omedvetet inte vill komma in, för jag har inte satsat överhuvudtaget på det här… Å andra sidan, jag har ingen skillnad om jag ska vara ärlig. Har nog en trevlig plan B om jag inte slipper in, dessutom har jag ingen motivation att studera nu. (Har jag faktiskt inte haft de senaste 5 åren heller så..) Vem bestämmer igentligen att man måste studera genast? Vad om man inte vill? 

  
Skulle hellre vara där vid Taj mahal nu… Inge stress över inträdesproven då i alla fall..

Men justdet! Jag gjorde ju en intervju med x3m och den finns att lyssna på i yle.fi. Här är länk till artikeln:
Hanna runt jorden 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s