Off I go

Just nu sitter jag på Helsingfors flygplats, och om en halvtimme typ går mitt flyg. Men vart ska hon nuu, 8 månader till?, kanske ni tänker. Eller inte. Nej, tyvärr var det inte en sån resa den här gången, jag flyger till Köpenhamn för att ta tåget över till Malmö, och jag ska på inträdesprov till Malmö Musikhögskola!:) Kommer bli ett skönt litet semesterstopp, har en couchsurfinghost att bo hos, och jag får lite tid över att gå runt i Malmö. På tisdag kväll flyger jag hem igen. 

Mitt veckoslut hittills har varit kuul, det som är bra med att vara hemma och bo på ett bekant ställe är ju alla vänner man kan träffa och nya vänner man kan få. På fredag kom Moritz, Emil och Viktor till Seitlax, och – fråga mig inte hur vi gjorde det – men det blev 8 timmar av bara talande haha. Och igår, lördag, träffades vi först med tjejerna på kaffe i Paahtimo, satt där och chillade en stund. Sen följde jag med Amanda till Junnu, där vi grillade mat och som efterrätt banan och choklad (mums!?). På kvällen körde vi till Paahtimo igen, där jag såg flera bekanta människor. 

Såg sedan slutet av Eurovisionen, packade min väska och la mig. Blev väl inte många timmar sömn… Måste bara tillägga att jag blivit så bra på att packa haha! Nu har jag bara med en liten ryggsäck för 3 dagars resa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s