SOMMARBLOGGLISTA 2016

Kollade i mina gamla arkiv på bloggen, och 10 Juni skrev jag en sommarblogglista för sommaren 2015. Så medan jag njuter av en ledig, härlig varm dag här i min hängmatta jag tog hem från Colombia tänkte jag blogga lite. Skulle jag köra med samma frågor blir svaren nästan identiska som förra året (inte för att ni minns vad jag skrev, men för mig blir det repeterande) så vi tar några andra. 

Vad är de tre bästa sakerna med sommaren?

Nummer ett, the one and only etta. LJUSET. Känner mig duktig då jag exakt varje dag sen jag kommit hem uppskattat och tänkt på att dagarna är så otroligt långa och ljusa. Solnedgångarna är vackra och det blir mörkt först efter midnatt just nu. 

Nummer två är vår trädgård på sommaren. Eller det drar lite mer mot sensommaren, men vi(ehm mamma och pappa) odlar allt möjligt i vårt trädgårdsland. Mina favoriter vi har är nypotatis, morot, jordgubbar (!) och körsbärstomater. Så att äta nästan bara egenodlad mat är över allt dunderbra! Dessutom ska vi eventuellt ta några hönor i sommar! Bra, för jag äter typ 2-3 ägg till dagen hahha. 

Nummer tre är allt roligt man kan göra med sina vänner. Sitta på en uteservering vid ån, ha picknick, simma, sola, köra nånstans och äta glass. Och vara uppe hela natten för det är så ljust. 

  
Sommaren 2015 på Ledin och Måsse zelmerlöw

 Vad ser du mest fram emot den här sommaren?Om vi tar i tidsordning då: 

Min födelsedag, midsommaren, Beyoncekonsert i Stockholm med min syster, weekend med mina tjejer och i mitten av augusti flyger hela tjejgänget ner till Mallorca för en vecka av härlighet<333 

Ser också fram emot sommardagar jag kommer ha med vänner, har ren haft en del då vädret varit fantastiskt. Sen ska jag försöka få in några resor(hoppashoppas). Barcelona och London, för att träffa vänner. Se hur pengarna räcker till..

Vad äter du på sommaren? 

Jag lever på jordgubbar.. Det är det bästa som finns! Nå, äter väl helt som normalt fast mer grillmat då. Har börjat äta mycket mer vegetarianskt, strävar efter fisk och kyckling en gång i veckan. Målet är väl att klara mig utan det också så mycket som möjligt. 

  
Förra årets studentbuffé. 

Vad lyssnar du på? 

Samma vanliga, min summerspellista förstås. Och träningslista då jag tränar och chillmusiklistan då jag vill lugna ner mig. 

Vad önskar du att skulle hända? 

Önskar att jag får tillräckligt med pengar så jag kan göra mina korta resor. Är alltså skyldig mamma lite så det ska betalas bort först. Skulle gärna också få besök av mina resevänner jag träffat. Önskar att myggor och bromsar dog ut.. Sorry not sorry. 

Favoritställe på sommaren?

Till stranden går jag nästan varje dag, så Maya får simma och jag sitta på bryggan eller en sten en stund och bara njuta. Också berget, som ligger 5km härifrån, där vi alltid förr simmade och chillade och tältade. Där är Finlands finaste solnedgångar och har bra minnen därifrån. 

  
Stranden förra vintern.. is på vattnet och brunt gräs. Not anymoore!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s