Music is what feelings sound like

Jag byter favoritlåtar jämt och ständigt, lyssnar på musik helatiden och överspelar mina bästa sånger haha. Det här är några nya (och gamla) låtar jag vill dela med mig! 

   
Har ju redan tidigare delat med mig av alla de bästa, så de här är mina ”mycket bra” låtar. Om ni väljer en av dessa så ska det vara Madness med Dimitri Vegas och Like Mike! Supertuff EDM som jag alltid boxas till. Har satt in som en rutin att alltid slå på säcken 10-15 minuter varje gympass. Såå skönt det är! Nackdelen är förstås att boxningssäcken är i stora salen där folk går omkring. Så de får se en liten tjej hoppandes hacka med en sur ihatepeople-min haha! Men jag bjuder på den;) 

 
Breathe – Seeb

Children – Justin Bieber 

City Lights – Avicii 

Nothing Like this – Blonde

City Lights är en av mina favoriter nu faktiskt, tycker den är bra att träna till. Oftast gymmar jag ju med lite tyngre vikter, så jag håller paus vid verser och kör repsen i refrängen(eller, då droppin kommer). Och den här låtens ”refräng” håller på så länge så man bara måste pusha sig själv att fortsätta. The Biebs släpper bara hit efter hit, gillar Children starkt! Nothing Like this är en gladlåt, påminner mig om s-a. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s