Need a break

Imorgon kommer dan jag väntat på länge. Har varit hemma över en månad, och jag har bara känt mig så fast. Så jag ska ut i naturen, koppla ner mig(från internet) och koppla av. Märkte att jag har en vecka ledigt från jobbet, så jag planerade bara köra nånstans. Och fick reda på att Ida också är ledig den här veckan, så vi ska tillsammans med våra hundar åka på hajk. Till en nationalpark med tält och mat för några dagar. 

Jag behöver det, och har behövt det länge. I över två veckor har jag börjat må sämre och sämre, varit stressad, känt mig ensam(fast jag inte egentligen är det), rastlös, omotiverad och haft stressdrömmar nästan varje natt. Den här natten drömde jag att jag blev jag biten av en haj och var hjälplös i vattnet. Hah hur random? 

Obs den här texten skriver jag när jag är hungrig och trött så en liten överdrift naturligtvis. Har haft det bra och skönt också, speciellt när jag och Maya hade huset för oss själva en vecka<3 frihet igen. 

Har ju absolut noll euro. Och kommer vara på minussidan nästan hela sommaren pga att jag lånat lite pengar av mams. Absolut inget jag ångrar, men det är ett stort stressmoment. Så den här härliga utflykten blir billig och perfekt. 

Jag känner att jag vill ut i naturen och bara vara en stund. Need it. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s