Photoshooot

Förra veckan var min syster Frida hemma en sväng:) hon skulle hämta kaninerna då hon är borta rätt ofta två veckor framåt, bland annat var hon till Göteborg för att se Håkan Hellström, avis! 

Nåja, hon är delvis fotograf och skulle ha ett junibröllop att fota, så vi körde runt och checkade ställena brudparet kommer fotas på. Så passade på att ta lite testbilder, eftersom jag gillar fina bilder och hon gillar att fota. Hade en rolig dag och vi fick en massa bra bilder! Speciellt några med Maya! 

Här är några:  och jag är så lat så ingen är redigerad(sorry siz), men det visar väl bara också vilken bra kvalitet på bilderna det är hehe. 

  
   
    
    
 
Såå om ni eller er vän eller er bekants bekant ska ha någon tillställning(bröllop, fest, dop..) där det behövs en fotograf rekommenderar jag ju att kontakta Frida! Och på instagram eller facebook kan man kolla på hennes bilder: fridalonnroosphotography och Frida Lönnroos Photography(fb).

Sen har jag hittat min ultimate girlcrush på instagram. Scarlett Leithold. Och bland hennes bilder hade jag en klar favorit, tyckte bilder bara var så snygg. Så vi tyckte det skulle vara kul att ens försöka få en liknande bild. 

  
Där var resultatet! Nu har jag bara redigerat lite, men nu blev de ju ändå en aning lika. Obviously inte lika snygg som henne förstås men det var ju inte grejen, så #nohate hahhah

2 reaktioner på ”Photoshooot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s