Hej ja blir ju snart 20..

På söndag, så då släpper jag mina tonår och börjar bli.. Vuxen?? Haha årets skämt;) 

Jag vill att tiden bara ska gå saktasakta, har förklarat för alla att jag är inne i en fjärdedels ålderskris.. Haha, meen man ska ju bara fokusera på allt positivt så kan ju inte säga att jag gjort lite under mina 20 år på jorden. Jag har ju rest i 27 länder, 25 av dem själv eller med vänner, jobbat som sångare sen jag var 15, skrivit en bok(ok med andra bogyelever men check?!), jobbat för en tidning ett par år, spelat in ett album och två reklamlåtar, fått 70 000 views på min youtubecover, sett 4 av världens underverk, backpackat ensam, sett 5 kontinenter och skaffat vänner från hela jorden. 

Jag har hajkat, surfat, snorklat i barriärrevet, varit på karneval i rio, stått på times square, hoppat på bussar mitt i ödemarken, volontärjobbat i Indien med slumbarn, ätit streetfood i alla asiatiska länder, couchsurfat, sovit i världens äldsta regnskog, jag har talat spanska med all befolkning i Sydamerika, och jag har skrattat och dansat och pratat tills solen gått upp oändligt många gånger. Jag vet hur det känns att vara kär och jag vet hur det känns när man dör av olycklighet, jag har fallit och tagit mig upp och har blivit starkare och oövervinnerlig. Jag har förälskat mig i träning och gymmat sen jag var 15 och äntligen vet jag nu hemligheten om hur man tar dagarna som de kommer. Allt löser sig. 


Hah, då jag kom på att jag ville skriva ett 20-års inlägg, tänkte jag att fokus skulle ligga på min ålderskris. Gillar det här mycket mer, det får mig bara att se fram emot mina 20:s! Har jag gjort såhär mycket på bara några år så vad kommer jag inte åstadkomma i framtiden? Wihu, nu börjar det! 

En reaktion på ”Hej ja blir ju snart 20..

  1. Men ååååh vad skönt att höra att någon annan än jag har ålderskris inför att fylla 20! Jag fyller om tre veckor och alla mobbar mej när jag berättar om min kris att inte längre vara tonåring, men alltså samtidigt som det känns helt okej att bli kanske lite mera vuxen än man är nu så känns det ändå helt hemskt haha!

    Men som du skrev så har ju du hunnit med en hel massa grejer redan, så det är ju himla spännande att se vad man gör i sina 20s då! Själv försöker jag se det som att det är nu jag börjar med allt, jag backpackade i tre månader i Australien i början av det här året och så har jag rest runt lite i USA två gånger tidigare, men i höst tänkte jag ta en one way ticket till Asien och bara liksom se vad som händer! För det känns ju nog som att man nu har alla dörrar öppna och att det kan bli precis hursomhelst, och bara det i sig är ju nog sjukt spännande!

    Så kanske vi försöker strunta i krisen och istället embrace the opportunities och bara liksom göra våra 20s så bra som det bara går? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s