Black is the new orange

Kan inte sova, såg nyss klart hela säsongen av OITNB, alltså sista avsnittet man ba: va ffaaan…

Nåja, har ändå en liten sovmorgon imorgon(onsdag), men vi ska på morgonen med Ida och hundarna på långpromenad, sen ska jag gymma och jobba. Samma visa på torsdag, gym och jobb. Meen på fredag är det ju som alla vet midsommar! Har aldrig firat midsommaren som nå extra speciellt, så mina planer det här året har varit rätt öppna. Bestämde mig för att åka upp till Pampas med min syster då kära Tessa har sommarfest där. Känner typ ingen som kommer vara där förutom Frida och Tessa men har på känn att jag kommer ha kuuul:):) 

Annars då? Fyllde ju tjugi och firade med buller och skumppa på lördagen hos Ida. Jag hade i allafall suuperroligt hela kvällen och fick se en massa härliga vänner jag inte sett på länge. Och jag är så tacksam och glad över varendaste en grattisönskning jag fått, känns bara så fint att veta att man har vänner både nära och långt borta<3

Annars har jag mått en aning sämre hela förra veckan, lite illamående eller nåt sånt, vet faktiskt inte vad eller varför, har haft rätt långa dagar utan tillräckligt med mat så kanske därför? Hoppas det går om. Bokade i allafall flyg till stockholm idag då jag och Frida ska och se på Queen B(omg yesss), så vi åker 24 juli. Tur-retur för typ 65euro hittade jag, inte illa. Beställde samtidigt hem Norweigans gratis kreditkort, som man kan fylla och använda utan extra kostnader utomlands. (Var fanns ett sånt kort när jag gjorde min långresa..skulle sparat mig lite €€€…suck) 


Snart blir det reunion av da team! Vi reste ju tillsammans i nästan 3 veckor, mest på Bali där Tessa studerade. Här stod vi på Loy Krathong festival i Bangkok. 

En reaktion på ”Black is the new orange

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s