Juni 2016

Nu är det sista dagen på Juni månad, och jag har hunnit göra en massa skoj saker! Här är tusen bilder: 

Egentligen var den här kvällen 30 maj (”vem bryr..fortsätt nu bara…”)Efter en jobbtur och en middag med ungsidan kände jag ett starkt behov att se solnedgången. Då jag körde in på vår gård lämnade jag bilen igång, sprang och hämtade Maya och körde till berget. Det var första dagen på min härliga hundvaktsvecka. 

Dagen efter kom Frida hem en stund. Vi testade hennes bröllopsfotoställen genom att ta provbilder. 


På lördag 4.6 var det dags för alla att fira avslutningar, studenten eller bara det att sommaren börjat. Körde runt med små hemgjorda presenter och kort till mina kära bandmedlemmar. På kvällen var vi flickor hemma hos oss innan vi körde upp, satt på terassen en stund och sen dansade vi hela natten i baren. En av de roligaste kvällarna!<3

7 juni körde jag, Ida och hundarna till Isojärvi nationalpark. Där promenerade vi på de vackra stigarna bland skogen och alla sjöar. Vi tältade, gjorde upp eld, grillade och njöt av naturen. 


10 juni satt jag en stund med Emil och hörde på jazzmusik i rafaels steakhouse där hans bandkompisar spelade, sen tog vi bilen lite utanför stan och testade Emils drone i solnedgången. Här är en bild som jag tog med dronens kamera, hur bra kvalitet?! 


11 juni var det sommarfest ute på landet, Fanny fyllde 20 år. Vi drack sommarbål, dansade, åt och hade jättetrevligt. Följande morgon körde vi hem igen:) Dagen efter promenerade jag och Frida runt i Helsingfors där hon bor. Så fint ställe! Ska dit igen nu på lördag och stanna ända till onsdag, så jag får se solnedgångar vid vattnet varje dag! ❤ På bild två var vi och simma med Ida, Emmy och hundarna i Fagersta. 


Den 18 juni firade vi min födelsedag hos Ida! Jag har inte andra bilder än den här (och den är dessutom tagen från Idas blogg…) men det kan ju vara ett tecken på hur kul jag hade;) (obviously skämtbild btw, vem fan står sådär haha!) nåja dagen innehöll massa spel, skratt och så fick jag träffa såå många människor jag inte sett på länge. Hur kul<3333 


24-26.6 var det midsommarhelg! På fredag körde jag och Frida upp till Kaustby, ca 5-6h från Helsingfors nordväst. Tessa höll midsommarfest i hennes pappas hus på landet, och jag blev helt förälskad i stället! Supersnyggt öppet hus, en liten underbar sjö och strandbastu direkt vid vattnet. Hela veckoslutet chillade vi, ca 15-20 personer, vi spelade volleyboll, grillade, badade bastu och simmade flera gånger till dan. Jag satt sju sorters blommor under dynan och stannade upp hela natten för att vara med om konstant ljus, det blev ju aldrig mörkt! (Bild tre är klockan 5.30 på morgonen och jag satt och lyssnade på musik ensam och njöt) 


Det var såå roligt att få se Tessa igen, var ju över ett halvt år sen senast, tänk så tiden går… Nu på lördag ska vi tre träffas igen och ha lite bildshow och som Tessa kallade det: ”minnesstund”(…eh..:D) Vi ska alltså se på bilder från Bkk, Gili och Bali, där vi reste tillsammans i nästan 3 veckor. 

Det här var alla stunder som fastnat på bild, har också haft ett par uppträdanden, igår hade jag ledig dag så jag var och sola och simma med Maya, på kvällen upp till stan på godis och lite umgänge. Har också promenerat några gånger i stan, tränat en massa och jobbat förstås. Det har varit en jättekul månad – perfekt sommar!  så vi håller tummarna att Juli blir minst lika bra! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s