Stadsborna

Just nu är jag i Helsingfors med Maya. Det har varit så skönt hittills! Vi körde Frida till flygfältet igår, då hon skulle flyga till Stockholm  för att vara där jag borde varit(…coldplays keikka…). Nå, jag har hennes lägenhet för mig själv ända tills imorgon dag, så det blir skönt. 

Har gått långa länkar med Maya, vi har sightsat lite i Helsingfors, gått omkring längs havet och idag var vi in till centrum för att kika på domkyrkan och andra fina byggnader. Sen har jag också varit väldigt produktiv, har startat min nya reseblogg och ett till instagramkonto, och har börjat redigeringen av mina resebilder jag ska lägga upp på facebook. Det tar bara så galet länge(!..). Men Frida har en stor datorskärm så det är i alla fall lätt att fixa dem, och härligt förstås att se tillbaka på allt man gjort<3 

Bäst är det dock att få ha lite ensamtid med vovven igen, hon är så söt och gosig och vi går utan koppel överallt här i stan största delen av tiden. Det är alltid bra att träna lydighet ju. Och hon är en ”natural” fotomodell haha, försöker få henne på bilderna jag tar med systemkameran, till framtida blogginlägg. Får se hur de blir. 

Nu ska jag poppa lite popcorn och fortsätta mitt redigerande! Hejdå! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s