5 kontinenter,27 länder

Det är var jag rest under min livstid. De flesta bara under det senaste året. 25 av länderna har jag besökt ensam eller med vänner, och nästan alla har jag backpackat i. Vi tar en titt: 

Europa: 


Well, obviously har jag ju varit i alla fall någonstans i Europa. I september kryssade jag av en interrail från min bucketlist och därmed också en hel del länder i Europa. 15 stycken totalt har jag besökt. 

Australien:


Jag har också backpackat igenom nästan hela Australiens östkust. Och har besökt 10+ städer, 2 öar och en regnskog. 

Nord-Amerika: 


I USA har jag tills vidare bara rest två veckor med mina föräldrar och en kompis, vi var i New York och Florida i två veckor. Ska definitivt dit någon dag igen! På listan finns att göra en roadtrip genom USA, vandra i Kanada och gärna bo i NY och Kalifornien något skede i mitt liv. 

Asien:Har backpackat i Syd-Ost Asien 3 månader, och bott i Indien en månad som volontärjobbare. Vietnam, Kambodja, Indonesien, Thailand och Myanmar är länderna jag besökte. 

Syd-Amerika: 


Tre månader backpackade jag runt i Syd-Amerika ensam. Besökte Brasilien (Rio de Janerio under karneval), Bolivia, Peru och Colombia.  Helt otroliga länder och jag är så glad och stolt att jag reste dit. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s