London calling


Det var en tid sen jag senast skrev, hela förra veckan var ganska fullpackad med program. 

Från måndag morgon till torsdag kväll var jag i London! Åh så kul och härligt och najs jag hade det!:) reste dit för att träffa min resekompis, och det var som att vi inte hade sett varann på 7 dagar, istället för 7 månader. Han hade planerat överraskning efter överraskning åt mig och vi promenerade runt om dagarna, i olika områden av London, i parker och vid sjöar. Vi satt på olika cafén, drack drinkar på olika rooftopbars, åt middag i Londons högsta byggnad, vi överraskade hans bästis som jag också träffade på resan, och vi gjorde massa andra skojiga saker. Så lyxx!! 

En av mina favoriter var musikalen Wicked, som bara var sååå bra! I en sång huvudpersonen sjöng satt jag och grät för det lät bara så bra haha! Gud en sån härlig lite vacation jag hade. Och med det bästa sällskapet! 

På fredag och lördag hade jag först caféjobb och sedan bröllopsuppträdanden, och på lördagen träffades vi upp en snabbis med några flickor på terassen. Söndag var jag äntligen helt ledig, sov ut till 12, chillade och kollade på några friends avsnitt, redigerade och laddade upp lite fler resebilder på fb, gymmade och satt sen några timmar hos mormor. Härlig vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s