JULI 2016

Gjorde ju ett Juni inlägg också för en tid sedan, så tänkte köra på ett Juli-sommarinlägg med bilder. 

I början av Juli gick jag och Maya ett par gånger på promenad i centrum. Borgå är ju rätt fint på sommaren måste man ju medge! 


Hund-dagarna fortsätter. Jag och Maya var 3 dagar i Helsingfors då min syster var bortrest. Vi promenerade runt flera timmar om dagen, kunde ha henne lös, så duktig så! Här besökte vi domkyrkan och Maya fick agera modell.. Haha! 


11 juli flög jag till London för att hälsa på min resekompis Francis, vi hade så himla kul och gjorde en massa saker! Åt middag i Londons högsta byggnad, såg på musikal, drack drinkar med fina utsikter och jag hoppade runt bland blommorna vid Hamptons slott. 

Vi var på Borgbacken och åkte berg-och-dalbanor tills det kändes att huvudet var upp och ner. En kväll åt vi ute vid ån med mams, paps och Frida. Och jag och Maya var i parken och fångade regnbågar. 

Tirmo Blues med vänner, bekanta och främlingar. Plus musik och dans förstås. 

Jag och Frida flydde till grannlandet, Stockholmmm! Promenerade runt, chillade i rosendals trädgård, gick i butiker, såg solnedgång och jag fick träffa Moritz som faktiskt flytt och bor i Stholm nuförtiden. 

Because such model, wow. 


Wow påriktigt. Queen B är och kommer alltid vara the queen. Hon var så galet bra!! Allt var flawless. 

Har fotat märkbart mycket mindre i Juli månad än i Juni, fast jag nog gjort nästan mer. Hade en jättebra månad, hann göra en massa. Ibland kan man tänka att mitt jobb är världens bästa under sommaren, har inte överdrivet många turer i veckan, och det är lätt att flytta runt dem om det behövs. Så man har ofta ledigt då det behövs och kan chilla, resa eller göra nåt skoj hela sommaren!:) har många vänner som tycker de inte gjort mycket annat än jobbat, medan jag känner nästan tvärtom. Eller så är det om man gillar sitt jobb går det lätt, kanske?:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s