MAGALUF del 1

Nu är det dags för ett Mallorca inlägg, annars blir det ju aldrig av. Så vi var sex barndomsvänner som bestämde oss för att dra till söödern. Tror det bokades redan i februari, var ju inte hemma då så minns inte. Nåja, efter en lång väntan var det dags, och vi flög till Palma och tog oss till Maggan. Vår air bnb lägenhet var på elfte våningen, hade tre rum med havsutsikt, en balkong där vi satt om kvällarna och vi fick använda två av hotellets pooler nedanför och solstolarna. Locationen var utmärkt, gångavstång till allt men inte för nära bargatan så vi kunde sova gott. 

Första morgonen vaknade jag upp av mig själv klockan sju, kunde inte somna om så jag gick ut på balkongen och yogade medan jag såg solen stiga upp. Såå lugnt och skönt! 

Vår första hela dag tillbringade vi i Palma, tog en fullproppad buss dit och gick runt i butiker och längs hamnen några timmar. Sen åt vi middag, förfestade på balkongen med sangria och drog sedan till grabbarna grus för lite feeest! Superkul! Onsdagen spenderades på stranden och vid poolen, på kvällen chillade vi på balkongen. Säger inte nej tack till en sån här utsikt. Såå lyxigt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s