En dag i Manila

Igår landade jag i Filippinerna, efter 24 timmar av flygande. Tidsskillnaden är bara 5 timmar, men jag är fortfarande rätt så jetlaggad, fick inte sömn på flygen.. 

Igår gjorde jag inte så hemskt mycket annat, tog några tupplurar, gick lite på stan (trafiken är galen här..), bokade ett flyg och chillade lite på hostelet med några andra backpackers, spelade biljard och sånt. 

Utsikten från hostelet, var uppe på 6e våningen. 

Just nu äter jag lunch på flygfältet, har gymmat, duschat två gånger (omg det är såå fuktigt och hett här! But i love it<3) och sen gick jag 2km längs landsvägen från en terminal till en annan. Taxi, vad är det? 

Ska ta ett kort flyg över till en ö som heter Palawan, ser fram emot det massor, har hört att där är supervackert. Stannar sen där tills det är dags att flyga till Sydney, 20.9. Här är nu regnsäsong så det är lite mulet emellanåt, men det stör mig inte så mycket, varmt är det ju ändå. Människorna här är såå trevliga och artiga, och deras engelska är jättebra. Så har inte haft några kommunikationsproblem. Tills vidare då hehe:) 

Jag på flygfältet i Helsingfors: 14.10.14, 11.10.15 och 6.9.16. 

En reaktion på ”En dag i Manila

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s