Ett ”my day” inlägg

Tyckte det var en rolig idé med ett my day inlägg, så jag försökte fota under hela dagen så jag kan visa er vad man till exempel kan göra under en dag i Filippinerna som backpacker. Detta är måndag 12.9.2016

7.40 Vaknar upp, ligger i sängen en timme, får inte sömn igen. Vilket är dumt eftersom jag gick och la mig klockan 3 efter några timmars dansande i en bar vid stranden. 


8.55 Börjar äta mitt morgonmål med den här utsikten. Hostelet bjöd på gröt, bröd, frukt, juice och kaffe. 


10.15 Tar en barfotapromenad längs stranden några kilometer. Tror min tatuering är nåt av de finaste jag har, känns som att mina vänner alltid är med mig, fast vi är på olika sidor av jorden. 


11.20 Väntar på att resten av gänget ska stiga upp (orsak varför jag helst reser ensam..jag vill alltid börja dagen efter frukost. Dötrist att vänta på folk:D ) så jag knöt skorna och tog en joggingtur längs stranden. Stannade och yogade en stund också. Namaste mina vänner


12.09 Träffar på de sötaste valparna någonsin! Brukar alltid stanna en stund vid dem varje dag påväg till stranden. Har en video då de busar på min instagram hannalonnroos. 

12.45 Äter lunch, ris och höna för 60 pesos, typ en euro. 

13.00 Gruppen är klar, vi är sammanlagt 10 stycken (alla resenärer från hostelet), vi hyr skotrar för dagen. Jag skjutsar irländaren Aidan på min skoter och vi beger oss norrut mot en strand. 


14.27 Vi blev lite efter gruppen då vi stannade och tog foton ett par gånger, så de andra hann fram till stranden men vi var tvungna att vända om då det började ösregna.. Vägen blev helt lerig och vi såg fyra skotrar falla omkull..

14.55 Vi kör vidare på jakt efter tak och skydd från regnet. 


15.50 Regnet slutar så vi kan fortsätta. Sitter väl nån timme under taket och åt chips och bananer. Hade jättekul ändå och vi babblade på hela dagen. 


16.15-16.40 Vi stannar då vi ser världens sötaste getungar<3 Knäpper lite bilder och får en rundtur av en halvgalen men söt gumma som visar oss runt på åkern. Random

17.30 Vi är tillbaka vid hostelet. 


17.45 Vi bestämde oss för att köra till en strand en bit ifrån vår stad (El Nido), för att kolla på solnedgången. Där är lugnt och tyst och inte en enda turist. 

19.30 Gruppen är tillbaka, duschad och klar. Redo för MAT! 


20.30 Vi sitter på en pizzarestaurang som varje kväll har kö ut till gatan. Blev rekommenderad av flera vänner så såg fram emot det. 


21.00 Pizza med parmaskinka och mozzarella. Ja tack. 

23.00 Tillbaka på hostelet, vi alla är så trötta och sluta att det inte blir nån utgång. 

23.45 Lackar naglarna och chattar lite med fb-vänner. Går sedan till sängs. 
Så så här kan alltså en dag se ut för mig. Tyckte ni om inlägget? Jag gillade i allafall att skriva det, kanske jag borde göra fler? 🙂 ha det bra kära ni! 

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s