FLYTT

Hola kära vänner! Förlåt för att jag inte skrivit oftare här, har haft fullt upp. 100% fart på om dagarna. Så härligt!! 

Så jag bodde några dagar hos min vän Philip i centrum av Sydney då jag kom. Jättesnällt av honom och jag är glad över att jag fick en så lätt start<3 På dagarna var min kanada-kompis Nolan ledig från jobb så vi har typ kört runt till alla stränder och gått runt och sightseeat. Sydney är definitivt mer än bara business och skyskrapor, det finns en massa beachtowns som är sjukt mysiga längs kusten. 

Och nu till det extra extra roliga! Philip och hans bror ska flytta ut nästa vecka, och resa vidare till Bali, så var tvungen att byta ställe i nåt skede. Nolans lägenhetskontrakt tar slut idag, så vi bestämde oss för att flytta in till en liten lägenhet med balkong, med utsikt mot havet, i en förort som heter Coogee. Typ bara för en vecka innan jag drar ner till Melbourne men det kommer bli såå härligt! Har ett projekt jag sysslar med om dagarna också, ska bli så kul att visa er!! 


Vår balkong är den till vänster om mig på bilden, ska visa fler bilder sen! Huset är random men supermysigt. Och jag kan se mig själv sitta på balkongen i soluppgången, dricka lite kaffe och  ta in dagen haha. Aah! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s