MITT NYA HEM
Ni förtjänar ju en update nu tycker jag. Så på lördag(idag är det torsdag) flyttade jag och min goda vän Nolan in tillsammans. I två andra rum i huset flyttade Nolans två vänner in samma dag. Huset är gammalt, charmigt, konstigt men lite magiskt. Vi har ett rum med balkong med havsutsikt, och varje morgon ser vi den mest otroliga soluppgången. 

Mina dagar har hittills gått ut på att måla, sjunga, ligga på stranden, promenera längs havet, åka runt i bilen (bil utan tak – bästa uppfinningen ever), äta god mat och umgås alla på balkongen varje dag och bara chilla och tala. 

Vårt rum börjar verkligen ta sig nu, lite dekorationer och pynt ska köpas ännu, och Nolans målningar hängas upp på väggarna. Också mina;). Kan inte heller vänta att visa er mitt favoritprojekt, alltsååå!! 


För er som har världens bästa minne så kanske ni minns att jag träffade Nolan för ungefär ett år sen i Thailand, och sen igen två månader senare, i Myanmar i Januari. Han är definitivt den snällaste personen jag vet, det samma säger alla hans vänner också. Den mest stereotypiska Kanadensaren haha, brukar alltid skämta att hans första ord som baby var ”sorry”. Nä, men vi har helt sjuuukt roligt ihop och vi tänker exakt lika om allt här i livet, så skönt att bara kunna tala dagarna i ända. Tänker stanna här i Sydney ett tag, tar dagarna som de kommer. Har aldrig varit så kreativ som jag varit de här senaste dagarna så jag tänker bara låta det fortsätta så länge jag kan. Att omringa sig med konstnärer och musiker väcker verkligen all kreativitet i en. Ha en bra dag alla ni!<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s