Oi suomimaa

Tillbaka i Finland äro jag,( kom redan för två veckor sen). Såå mycket har hänt på de ca. åtta månaderna jag var borta. Reste i Filippinerna, jobbade och bodde i Sydney, reste med Nolan i Myanmar och Indien, volontärjobbade i samma by i Indien som sist och vi skapade ett donationsprojekt där och lyckades samla in 2300 euro(!!)på bara några dagar, och efter två månader på resande fot kom jag och Noles till Finland! För ett par dagar sen åkte han hem till Kanada så det har ju varit lite tomt förstås, men jag har i stort sett spenderat mina dagar med att kolla på serier, spela piano och rita. Och nu har jag varit och gymmat två gånger också! Omg vad det är skönt men ack såå frustrerande haha, känner mig så svag när det blev en så lång paus…

Vet inte om ni fökjde med vårt 10 dagars project, men gjorde uppdateringar på min facebook för alla att se, varsågoda:) total bucketlist-material haha. 

Tillbaka töl snön..


Kommer inte ha jobb på en tid i alla fall, så är en aning rastlös, men inträdesprov i maj, och ett bröllopsuppträdande imorgon, roligt! Får se hur min vappen ser ut, tbh har jag inte så jättestor partyfeelis..

Nåå, eftersom jag i nuläget är netflixproffs kan jag tipsa om två serier alla borde se. 

  1. 13 reasons why

 En troligtvis pretty obvious one, haha. Superhypad show, men den levde upp till mina förväntningar iaf. Väldigt viktiga budskap, och mot slutet blir den väldigt brutal och rå. Det finns många bra och mindre bra grejer med serien men jag tyckte om den, hoppas ni gör det med!

    2. Big Little Lies

Syyster Friddu tipsade om den här, då hon skapade HBO-konto gratis för en månad. Väldigt addiktiv show, såg slut den på två dagar. Å andra sidan finns det bara 7 avsnitt. Med i rollerna är Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley och Alexander Skarsgård bland andra. Det är inte en typisk feelgood serie, eller action eller thriller, utan det är mörk komedi som speglar livet hos rika hemmafruar i Kalifornien. Mycket bra gjord anser jag och har redan fått mamma att börja se den haha. 
Okidoki, tack för mig och vi hörs! (Eller vem är vi? Rätt säker att jag lyckats förlora 95% bloggläsare på ca. 8 månader också;) 


Namaste allesammans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s