Våren du är här

Hur härligt är inte det fina vårvädret vi har fått nu? Om det håller sig blir jag glaaad<3 

Ny månad, nya tag säger Hanna, efter att hon städat hela rummet och gjort om sitt rum de senaste dagarna. Flyttade ut det klumpiga skrivbordet och min lilla spegelhylla från rummet och satt in en brun byrå(som jag säkert ska måla), och in kom en planta och mitt piano! Min gamla matta kom tillbaka och bokhyllan har väl aldrig sett så tom/städig ut. Kopplade precis igång mina älskade högtalare till pianot och det verkade funka bra! Dags att börja träna mera, tänkte jag. Bredvid pianot står min egenmålade gitarr importerad från mitt andra hem i Coogee i Sydney. Jag och Nolan satte väl några x antal veckors penslande Men hon blev färdig, och är så finfinfin. 

Före! Och jag är inte säker om det är stökigt eller städigt enligt Hanna-mått.. Ni får fråga mina närmsta vänner. Eller mamma. 


NU är det Städigt. 

Några dåliga nyheter fick jag idag, då jag varit inskriven i Picnics jobblistor sen maj men tydligen kommer inte ha en enda jobbtur på fyra veckor.. Det är väl inte nåns fel direkt, men jag hade räknat med lite klirr i kassan, så det är en tråkig överraskning. Såå, om nån av er vet ett jobbställe (helst inom kundbetjäning/mat/musik/cafe/restaurang) så hör av er tackar. Jobbet ska helst vara i Borgå. Har redan kollat upp några ställen, så ska skicka iväg mitt cv följande dagarna. Jag är tyvärr bekant med borgås tröga  sommarjobbssituation, så håller tummarna att nån möjlighet dyker upp. Annars kommer jag ju ha deltid på picnic cafet på sommaren. Tänker mest att allt händer av en orsak, i alla fall ger det mig mer tid att öva inför inträdesproven i Malmö och Stockholm snart. Nu är flygen till Köpenhamn bokade, så på söndag åker jag iväg! 

Andra plus för idag är: 

  • Jag gymmade och det gick BRA. Börjar känna mig starkare och mindre loserweak lol
  • Jag har en grön fin planta i mitt rum, för första gången, och frågan är varför inte tidigare?! Bäst ju
  • Maya snarkar<3
  • Jag började klicka avprenumerera på alla 468 spam-mailadresser jag tydligen ”följer”. (Öh, sen när?) Det var på tiden iallafall
  • Jag har sett en halv säsong 7 av vampire diaries och de lyckas snart hitta en häxtrollformel som får bort the X mark på Stefan. Inte en minut för sent må ja säga. ;D
  • Jag åt en liten chokladbit fast jag har börjat min sockerdiet med mamma. (Vad är det för roligt med att ha regler om mna inte får fuska lite hihi.) Fast seriöst.. önska mig ett ”lycka till säger ja bara” att faktiskt hålla mig till osockrade saker..vi får väl se hur det går med den saken. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s