Oh you empty beach you

Varför låter alla mina rubriker som dikter? 

Ville bara dela med mig av några bilder från Dawei i södra Myanmar (Burma). Där åkte vi runt med skotrar på förskräckliga sandvägar och kom till slut fram till olika tomma kilometerlånga stränder. Där kunde man njuta av tystnaden, simma eller till och med köra skoter på sanden. Ahh, härligt<3 

Idag har jag övat sånger till proven om en vecka, nervöst men roligt förstås. Maya och jag njöt av solen under vår promenad och hann stöta på vårens första huggorm! Sen åkte jag upp till stan och köpte en dagbok. Bestämde mig för att skriva åtminstone en sida till dagen, lite vad jag gjort, tankar osv.. köpte också 70% choklad och körsbärstomater för att verkligen kunna klara av den här sockerdieten haha. Sen gymmade jag en timme och har nu tillbringat kvällen med att översätta mitt CV till finska (okej, mamma gjorde största delen, min finska är okej men ska man skriva viktiga saker är google translate knappastden mest pålitliga vännen).. 

nåja, ska fortsätta öva lite sånger och sen gå och lägga mig! Är det något ni vill att jag ska blogga om eller har frågor sött en kommentar då 🙂 är glad över att ha tid och ork att blogga igen! Det är jätteavslappnande ju. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s