Köpenhamn Köpenhamn

  Uughh.. två gånger(!) har jag skrivit ett inlägg som försvunnit… försök nr 3

Jag är tillbaka i Finland efter några trevliga dagar i Köpenhamn. Jag hann promenera runt en massa, delta i en free walking tour och köpa lite småsaker och en morsdagspresent inför söndagen. ( Ni har väl inte glömt att köpa eller fixa nåt till era mammor?). Gick upp och ner promenadgatan Ströget, tog bilder vid mitt favoritställe Nyhavn och hade en hel del pinsamma konversationer vid kassorna på dansk-svensk-engelska. Svårt det där med nordiska språk, haha. Vädret var helt okej, lite sol, lite blåst och lite regn. Ingen snö, som tur! till skillnad från här…

På tisdagen tog jag tåget över bron och tillbringade min dag i Malmö på inträdesprov, samma musikhögskola som sist. Proven gick helt okej tycker jag, men vi får väl se i juli.. Min sista dag, onsdag, hann jag gå runt lite och satt sen och talade lite med några backpackers på hostelet. Kändes lite lustigt att bo på hostel utan att vara en ”backpacker”, hade ju kappsäck liksom..:D I ochförsig var det Frida som övertalade mig att ha det. Måste säga att det var rätt behändigt vissa situationer, även om jag hellre tar väska än kappsäck. 

Nåja, nog med text, ska visa lite bilder istället. Köpenhamn var vackert som vanligt, och jag är väldigt glad att jag bestämde att stanna mina tre nätter där istället för Malmö. Staden får ett rekommenderat av mig! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s