Eurovisionday

Glad lördag på er alla! Hoppas ni har en trevlig kväll idag, vare sig det är ute på ein på nån terass (i minus -7 grader, hehe) eller inomhus med snacks och eurovision. Jag satsar på den senare. Kom just hem från morsdagsmiddag med mamma o pappa, och innan det var jag på jobb. 

Just det, jag har ju nytt jobb nu! Eller skrev väl tidigare att jag skulle ha en jobbtur förra veckan och nu har jag fått en massa jobbturer inprickade på listan. Jobbar nu alltså på Lippakioski nere vid ån. Så härligt att få vara på jobb vid ån där det är så vackert, fast än så länge är det ju rätt kallt, haha. Men kom förbi på en glass, kaffe, hotdog eller öl och cider, vetja:) Det är ett rätt mysigt, och tills vidare super lugnt ställe att jobba på, och det är ju kul att byta lite jobbmiljö ibland. 

Imorgon har jag ännu en jobbtur och sen firar vi mamsen här hemma. På tisdag är det en av sommarens höjdpunkter känner jag, jag och Frida ska på Hans Zimmer i Helsingfors!! Åhh kommer bli så amazing! För er som inte vet är Zimmer en kompositör, främst soundtracks till filmer, som Lejonkungen, Pirates of the caribbean, Batman trilogin, Inception osv.. han har varit min favoritkompositör i över 7 år och varje gång jag varit stressad, med skoljobb eller andra problem har jag alltid hört på min spotifyspellista med soundtracklåtarna. Live symfoniorkester med otroligt mäktiga låtar, kan det bli bättre? Vi får väl se;) 

Nu ska jag fortsätta kolla eurovisionen, det här blogginlägget har tagit 2,5 timme att skriva när jag pausat så länge haha. Gillade Danmark, Österrike, Norge och Portugal tills vidare. Kommer väl på några andra favoriter när de spelar igenom alla. I väntan på sveriges bidrag förstås (: Har hört låten en massa men själva uppträdandet är inte min favorit… man får se hur poängen blir.  Ha det bra, hörss! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s