Jag klättrar till månen

Godkväll på er, ligger nu i soffan och ser på tv. (Ser nån ens på tv nuförtiden? Det kommer iaf Hunger games 3 så kollar lite på det). Har en sån feelis att jag inte är hungrig men typ ba äter och äter haha, köpte lite godis för att det var kallt och dåligt väder. 

Idag har jag haft en trevlig dag! Chillade hemma hela förmiddagen, tog en liten åkerpromenad med hundarna och körde sedan upp till stan. Halv 4 träffades vi utanför klättersalen Grottan. Jag, Ida, Amanda o Fine firade Idas födelsedag med några timmar klättring. Första gången jag prövade detta men tyckte ju det var roligt ju! Men väldigt svårt.. Superbra träning i allafall. 

Efter det körde vi till ån, några av oss köpte glass, sen gick vi till Paahtimo och där tog de andra några drinkar. Idag bestämde jag mig för att inte köpa nåndera, fick ju lön idag men då jag öppnade kontot trodde jag först att jag inte hade fått det. Det har väl blivit fler utgifter än vad jag trodde denna månad, men fair enough. Har ju besökt både Köpenhamn och Stockholm där jag också shoppade lite smått, bokade flyg till Norge, gick på Hans Zimmer konsert, köpt mat och tankat osv. Gissar att det bara är så det blir, lähimaksu är ju världens bästa och värsta uppfinning HAHA. 

Hoppas det ser svårt ut på bild. Det här var alltså svårighetsgrad FYRA!  Hehe, who am i kidding, graderna börjar från 4 så den är alltså lättast;) 

Tatt en liten selfie innan klättringen, minns inte när jag senast tagit en selfie? Är inte så mycket för såna bilder längre:) anyways prövade jag hårkritorna Frida gav mig för 2 år sen. #whenurfirstwithpinkhair 

(Haha skämt förstås, men till och med rosa lila hår känns snart ”normalt”, jag är väl inte den enda som märkt det bland folk? Snyggt ändå förstås) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s