Uppdat och sångtips

Nu har det gått en vecka sen jag kom hem från Sverige. Under den här tiden har jag jobbat, invigt terassäsongen x2 (ja ja är en månad efter alla andra haha), tränat, hälsat mycket på mommo, bokat flyg till Norge, kollat på SATC och Skam och sedan onsdagen har jag varit hundvakt åt min morbrors hund Ines. Så jag har bott i deras hus i stan, det har varit skönt. Just nu är jag hemma en natt då jag äntligen har lite ledigt från jobbet:) Imorgon kör jag dock upp igen för då ska vi fira Idas födelsedag med lite klättring på… Klättervägg. Har aldrig gjort det förut och är ju en aning höjdrädd så har ingen aning om hur det kommer gå, haha. Lovar hålla er uppdatera om antalen panikattacker eller fall :p 

Nu vill jag tipsa er om två härliga sommarlåtar. (Får de här sångerna inte er på gott humör vet jag inte vad som hjälper er;D ) 

On my way – Tiësto

Slide – Calvin Harris

Är rätt säker på att ni kommer gilla dem:) Nu ska jag lägga mig, har hunden bredvid mig – hon ligger och gosar under täcket, sötnosen. Tyvärr kan hon va lite arg med Maya (och God forbid nåt händer med min favvo gullehund) så vi åker säkert tidigt upp igen imorgon. Godnatt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s