Fredag städdag


På grund av det kusliga vädret idag var LK (Lippakioski) stängt, så jag hade en ledig dag. Jätteskönt, länge sedan jag hade en hel ledig dag hemma – inget hundvakteri, inget inplanerat. Men idag har jag ändå varit väldigt produktiv, har hunnit städa rummet, rensat hela min garderob (ska väl ha loppisbord snart), gick en långpromenad med Maya, körde upp till gymmet och hann gå en snabbis på Kirpputori innan så kom hem med två skjortor hehe. Blev nyss klar med att reboota min dator till factory settings så hoppas den håller sig lite snabbare nu, den är ju redan..7 år gammal? Så den har varit omöjligt långsam. 
Just nu är bastun igång, var så upptagen med datorn så det hann brinna ut två gånger haha, that’s what I call vedbastu. Kollar på Gossip Girl (för tredje gången…), äter chokladbollar och dricker ingefäravatten (muums). Ska snart sy på mina tre flaggor på min backpack. Har redan 17 flaggor på den, ett från varje land jag besökt med backpacken eller där jag rest själv de senaste 2 åren, and moore to come<3


Blev inte det här världens roligaste blogginlägg, eller va? Haha, sorry. Tänkte göra en blogglista senare så ni får nåt intressantare att läsa. Är supertrött, ska bada bastu och sen bara mysa med nån film tror jag. Ha en bra kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s