En blogglista på tre


1. Tre serier jag följer just nu? 

Blev nyss klar med SATC och Skam (eller väntar på att de sista delarna ska komma ut) Så för tillfället ser jag på Gossip Girl och Riverdale. Förresten Riverdale är så sjuukt beroendeframkallande, om ni är intresserade av high school mysteriedrama ska ni börja se det! Tredje ”serien” jag följer är Therese Lindgrens vloggar, sen över två år tillbaka. 

2. Tre saker som stör mig?

– Arroganta, trångsynta människor (speciellt såna med makten att påverka andra.. Suck #trump) 

– Finlands konstiga sommarväder. Uppochner och hitodit alltså man får ju inget grepp om vädret då det ena dan regnar, sen är det 30 grader sol och följande dag snöar det.. 

– Köttproduktion och dålig behandling av djur:( 

3. Tre bästa sakerna jag gjort i år? 

Omöjligt att välja, men 

– Varit gatumusikant i Sydney och levt på musik, 

Samlat in över 2300 euro på några dagar och köpt kläder och skolsaker till barnen i Indien<3 

 Levt ca. 10 meter från ett turkost hav, vacker strand och har hoppat i vågorna nästan varje daag! 4. Tre saker jag vill göra i år? 

– Spela och lära mig gitarr

– Flytta! Börja studera. 

– Fira jul hemma! Två år sen sist. 

5. Tre saker ni kanske inte visste om mig? 

– Jag har blivit superkänslig för koffein så jag dricker knappt kaffe längre. 

– Jag skriver dagbok varje dag, började för en månad sen typ. 

– Är rädd för (=har respekt för) öppet hav, vattendjur och stora vågor. Skulle aldrig klara en längee tid/mer än en dag på en liten båt. Never. 

6. Tre låtar jag lyssnar på just nu? 

Plöjer igenom Harry Styles nya album konstant, favoriterna är Sign of the times och Two ghosts. Sen hör jag också Lost stars med Adam Levine (från filmen begin again) på repeat. 

7. Tre dåliga ovanor jag har? 

Jag biter på naglarna när jag är nervös, har ett sockerberoende (och speciellt cravings på salmiak) och jag skjuter ofta upp jobbiga saker och ser på serier istället. 

8. Tre bra egenskaper jag har? 

Är ambitiös och mina drömmar och mål går oftast i uppfyllelse. Jag tycker själv jag är modig och jag brukar största delen vara väldigt optimistisk och se nåt bra i alla stunder. 9. Tre saker jag har ”hatkärlek” för? 

McDonalds. Speciellt franskisarna. Gillar inte riktigt snabbmat, men så många gånger, speciellt på resor, har jag och sällskap blivit hungriga och då lyser The golden M hånfullt men ack så lockande. 

Att köra bil. Älskar det ibland men det kan vara så otroligt stressigt om man kör in i Helsingfors, på motorvägen eller om man är borttappad. Har också en GRYM ångest att köra på vintern eller då det regnar. Får ofta panikattacker då jag blir så rädd xd 

Hatkärlek även till smartphones och sociala medier. Ja ja, mycket kan vi göra nu som vi inte kunde förr och teknologin hjälper oss på så många sätt. Men kom igen, jag kan inte vara den enda som hatar att se par, vänner eller familjer sitta och skrolla igenom totalt värdelöst onödiga saker istället för att… Idk leva? 

10. Tre extremsporter jag prövat och tre jag vill testa på? 

Har redan testat surfing, dykning (med syretank) och mountainbiking. Vill gärna pröva på fallskärmshopp, bungyjump och hängflygning. Är ju höjdrädd men säger aldrig nej till en utmaning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s