Past fhjew days

Sitter som bäst hemma och ska snart åka upp till stan, gymma och sen jobbmöte. Hoppas ni har varit lite mer produktiva idag än vad jag varit. En ledig, regnig dag är ju optimal för att göra allt tråkigt och sånt man skjuter upp liksom. Har bara spelat gitarr(är min challenge punkt 3, lära en ny hobby) det har gått bra hittills. Planerade skriva en packlista och fixa lite inför resan. På fredag morgon flyger jag ju! Till…. Norgeee! För en 6 dagars vacayy med en massa hiking inplanerat, kan berätta mer senare. Men Här kommer lite updates från den senaste veckan: 

Förra måndagen hade jag en jobbdag på picnic, då såg ja ut såhäärå. Tisdagen tillbringade jag och Ida i Seitlax strand, först med en promenad med hundarna, sen tog vi en kajaktur på fjärden. Såå fint och det var så härligt och skönt! Efter kajakturen åkte vi upp till stan, åt middag på El patio, satt vid ån på glass och sen hade vi ”picknick” vid vattnet, ute vid maren. En så härlig härlig sommardag<3 Så här ser det ibland ut på jobbet då jag har kvällstur. Det här var onsdag, det var svinvarmt på dagen så det var ganska stressigt på jobbet, men den här solnedgången gjorde allt värt det. Så vackert. 

Här är väskan med de nysydda Finland, Sverige och Danmark. Snart kommer en till i samlingen! (Torsdag)


Knäppte en snabb selfie i mitt turkosa mermaid hår påväg till Idas födelsedagsfest! Hon hade lagat twisterbål som ni kan se. Supergod men sådär smygigt stark haha. Stannade på festen till typ 1 då jag cyklade hem, hade morgontur på söndag. 


På söndag gjorde jag inget extra, men tog fram gitarren sent på kvällen och satt väl uppe till halv 2 och kollade youtube tutorials och knäppte på gitarren. Mysigt! Visst är den fin? ❤ 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s