Stugan i skogen

Kan lägga in lite bilder från vår stugsemester vi hade för snart en vecka sen, tisdag till torsdag. Tyvärrtyvärr var Amanda på jobb:( men alla andra flickor kunde komma, så vi var full bil påväg mot Kangasniemi. Mitt i ingenstans. Mitt i skogen. För er som har typ lika dåliga kunskaper om Finlands geografi som jag, ligger det lite överom Mikkeli och cirka tre timmar rakt upp i landet från Borgå. Vi hade hyrt en lyxig stockstuga på Airbnb, och den var utrustad med 6 sovplatser, fint kök, bastu, grill, terass, vardagsrum och Badtunna! Alltså I<3Badtunna, så skönt! Känner dock att det kan vara en sån grej som bastu, att det nog är skönt men man så sällan orkar besvära sig att faktiskt använda den haha, bara jag? 
Hur mysigt ser det inte uut<3 Vi hade superkul, grillade mat, körde in till ”centrum”, sjöng olika snapsvisor och badade tunna i  flera timmar. Jag var till och med ner i sjövattnet en snabbis! Första doppet i Finland i år. 

Det här är tyvärr alla (ordentliga) bilder på själva stugan jag har just nu på min ipad, lägger säkert in några feelis-bilder från bryggan och stora sjön i ett annat inlägg. Tills dess, hadebra! Nu ska jag på jobb. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s