Måndag till fredag 


Måndag: Var ledig på morgonen (kvällsjobbet börjar 16) så jag och Maya hadde kvalletid. 

Tisdag: Jag och Ida och hennes vovve Gus körde till Noux nationalpark i Esbo för lite lätt vandring. Vädret var väldigt omväxlande, (haha låter som en väderprognostjej) men jag tyckte det var väldigt avkopplande! Efteråt prövade jag Thai-matstället för första gången. Gott:) 

Onsdag: ser skittrött ut på bilden, I know. Men ville visa min nya tröja, hehe. Klippte av bottnet från klänning till skjorta, den såg så pösig ut. 2 euro från loppis. På bilden var vi påväg till min mosters födelsedagsmiddag i stan, kul att se släkt lite. 

Torsdag: hade ett skift på mitt andra jobb och skickade en bild till en kompis för jag tyckte att i våra nya jobbkläder ser ut som att jag spelar hästpolo. Bekväma är dom dock. 

Fredag: var alldeles slut då jag kom hem från jobbet och träningen klockan 8 så jag la mig på soffan och började läsa alkemisten från början till slut. Kunde inte lägga ner den! På onsdag var jag till biblioteket på första gången på..4 år? Haha, bestämde mig för att NU ska jag börja läsa igen, och den här var tredje boken på två dagar. Ja har flyyt. 

Lördag: hade sovit jättejättedåligt hela veckan, typ max 6-7 timmar (för mig är det för lite) så jag hade varit lite upp och ner hela dagen. Men jag och Maya tog en kvällsprommis och sen(!) Såg vi Solen OCH fullmåne på himlen samtidigt! Det var den vackraste solnedgången sen jag kommit hem och jag kände mig sådär euforiskt lycklig. Hade tänkt åka ner till Tirmo och lyssna på bandet, men då jag kom in var klockan så mycket att jag bara skulle hunnit köra ner och de hade slutat spela..  

Söndag: hade jobb (obviously). Men jag gillar mitt jobb, verkligen, så det är inte så farligt. Frida hade köpt en polaroid och vi testade ta en bild. Blev fint tyckte ja. 
Men nu kära vänner, eller ikväll, ska jag till en stuga i skogen. Kommer vara där fram till söndag tillsammans med Frida och vi kommer göra absolut ingenting största delen av tiden. Kommer ta telefonpaus så vi ses nästa vecka då! Hade<3 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s