Glad sommar på er

Tänkte göra en sån här snabb update, och säga ja, jag lever fast bloggandet haft en liten paus. Kommer säkert gå igenom vad jag har gjort på senaste tiden, lägga lite bilder osv. Men nu ska jag bara skriva ett riktigt snabbt inlägg, brukar vara bra på de här 10 minuters texterna. 

Kom hem för en stund sen, efter en 12,5 timmars jobbdag. Alltså sista timmen höll jag på att somna, var såå slut! Igår hade jag en likadan, och imorgon väntar en till 12h jobbdag. Hade alltså dubbeljobb, båda är ju café så man sitter ju inte ner på hela dagen utan går och springer runt och fixar o städar o säljer o diskar. Hittills har mina två jobb kunnat parats ihop bra, så jag aldrig haft två på samma dag, för då blir det alltså tungt. (Rekommenderas inte). 


K-stad förra veckan<3

Men även om jag jobbat mycket den här sommaren (känns det iaf, med 4-6 dagar per vecka) så kollade jag igenom vårt jobbachema häromdagen. På de senaste 2,5 månader som jag jobbat heltid har jag kanske tillbringat 3 av mina lediga dagar hemma. Jag har resten av tiden varit utomlands, någonstans på semester i landet eller på en heldagsutfärd. Jätteduktiga jag *klapp på axeln* 

Gör alltså så att jag kollar när jag är ledig, helst 2 plus dagar i rad, och planerar in nån sorts resa – är definitivt ett beroende. Tror det är därför det känts som jag inte varit ledig så mycket, då jag alltid varit igång. 

Nästa tre lediga dagar kommer jag ha från måndag, och då tar jag färjan över till Tallinn och sedan buss till Pärnu. Om någon varit där kan ni gärna kommentera här med tips! Jag kände lite att jag var i behov av en strand asap, så jag åker iväg måndag morgon. Ensam nog, om inte nån av er vill hänga på?;) 

Slååå en signal då, vetja. Nu ska jag sova – godnatt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s