JAG HAR FLYTTAT TILL SVERIGE

Hallå hallå kära läsare. Har inte bloggat på en tid, ursäkta för det. Har en massa bilder från små resor jag gjort under sommaren som jag gärna visar för er, men tills vidare vill jag bara uppdatera er om min nuvarande livssituation. Jag har, som rubriken säger, flyttat till Sverige. Till Stockholm för att studera musik, sång. Det här kommer vara ett helt nytt kapitel i mitt liv och för första gången på flera år är jag ivrig att gå i skolan! 

I och för sig är Kulturama inte en vanlig skola, utan det är basically bara musik på schemat, olika lektioner som interpretation, scenframställning, kör, musikteori, piano, röstträning osv.. sen har vi olika konserter och uppträdanden under året, vilket jag ser jättemycket fram emot. Min klass är också full av motiverade och supertrevliga personer, och vi har redan fått väldigt bra gruppanda. Det kommer vara sång och tränande från morgon till kväll och jag är så excited att få se alla framsteg jag kommer göra! 

Dessutom, älskar jag Stockholm som stad. Det är musik och kultur, och fina byggnader, och natur och supertrevliga människor. Kommer stormtrivas här, I just know it! Nu ska jag gå till tunnelbanan, börjar skolan snart. Hörs! 

Gamla stan<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s